Renovatie

PARKETVLOER WEER ALS NIEUW

Empire parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt de vloer, zeker na jaren intensief gebruik. Wij kunnen een gehele renovatie verzorgen, ook als uw vloer oorspronkelijk niet door Empire parketvloeren is gelegd. Dat kost minder dan een nieuwe vloer. En het parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

WAT VERSTAAN WIJ ONDER HET RENOVEREN VAN EEN HOUTEN VLOER?

Renoveren van parketvloeren is het volledig opknappen van bestaande parketvloeren. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en/of het vervangen van beschadigde vloerdelen. Het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tevens tot renovatie mogelijkheden. Uw parketvloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.VERANDEREN VAN DE KLEUR VAN UW PARKET

Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde parketvloeren. Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de parketvloer juist voorzien van een geheel andere kleur. Zo is het mogelijk om een gerookte vloer te veranderen in een white-wash vloer. Met andere woorden wij maken van ieder oude vloer weer een nieuwe afgestemd op uw persoonlijke voorkeur afgestemd.UW PARKETVLOER DOORLEGGEN

In het geval van een aan- of verbouwing kunnen wij uw bestaande parketvloer in dezelfde soort door leggen, zodat er één geheel ontstaat. Heeft u er weleens aan gedacht om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort uit te voeren als uw parketvloer? Een relatief kleine klus met een groots effect. Al dit soort aanpassingen verstaan wij onder renoveren en het kan allemaal bij empire parketvloeren, zij hebben de know-how in huis.RENOVATIE OFFERTE OF TOCH EERST EEN AFSPRAAK?

In bijna alle gevallen is er bij renovatie sprake van een unieke situatie waaraan maatwerk te pas komt. In veel gevallen is het dus nodig om ter plaatse de situatie te beoordelen en tips te geven. Hebt u specifieke vragen of wensen, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs te maken.