Visgraatvloeren

Visgraat Parket vloeren

Visgraat parket brengt uw vloer tot leven

Heeft u plannen voor het laten leggen van een nieuwe vloer in uw woning? Overweeg dan eens om te kiezen voor visgraat parket. Het brengt uw interieur tot leven. Het visgraat parket is een “rijke” vloer.

 Al sinds de 17e eeuw is het een tot de verbeelding sprekend patroon. Vroeger werd het visgraat parket alleen in de traditionele uitvoering gelegd. Wanneer u uw woning een stukje meerwaarde wilt geven, kiest u dan voor een visgraat vloer. Het geeft karakter aan uw huis en het straalt klasse uit.

Een uitgebreid assortiment is door ons leverbaar

Bij ons kunt u terecht voor diverse variaties visgraat vloeren. Of het nu gaat om groot of klein, gerookt en gekleurd. We leveren het allemaal. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en dat vindt u dan ook terug in het visgraat parket.     

Er zit vast en zeker een vloer bij die u aanspreekt, die aansluit bij uw woonwensen. Wij leggen al onze vloeren zelf.

U vindt bij ons een uitstekende service en kwaliteit

Visgraat parket zorgt voor sfeer in uw woning en dat is natuurlijk een absolute meerwaarde. 

Wij laten u graag aan de hand van een fotoimpressie van werkelijke praktijkvoorbeelden graag zien waartoe wij allemaal in staat zijn.

Bij Empire parketvloeren kunt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden bij u thuis. Wij hechten veel waarde aan een goede service richting onze klanten. Laat u daarom inspireren door het veelzijdige aanbod en kies voor de vloer die het beste bij uw woning en interieur past.